Horner: Max, Lewis i Sebastian su bez ugovora nakon iduće sezone

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 13 komentara

Christian Horner je svjestan da iduće sezone ističu ugovori Lewisu Hamiltonu i Sebastianu Vettelu što znači da se može otvoriti mogućnost slobodnih vozačkih mjesta u Mercedesu i Ferrariju, što bi sigurno bilo privlačno Maxu Verstappenu.

Horner kaže da će prvih par utrka iduće godine biti ključne kako bi njegova ekipa uvjerila Verstappena da uz njih može osvojiti naslov.

“Max, Lewis i Sebastian su bez ugovora nakon iduće sezone, što znači da su tri od četiri velika igrača na slobodnom tržištu.”

“Nema sumnje da će svi oni čekati kako bi vidjeli performanse svoje ekipe kroz iduću sezonu, a rekao bih da pregovori mogu početi u prvoj polovici 2020. godine.”

“To je pod našom kontrolom. Max je vrlo sretan u ovoj ekipi. Želi ostvariti svoje ambicije ovdje i na nama je da mu pružimo platformu za to. Uvjeren sam da to možemo učiniti.”

Horner kaže da Max nije nestrpljiv kao Jos [otac] koji naginje odlasku iz Red Bulla.

“Max je vrlo različita osoba od svog oca. On vidi širu sliku.”

“Bio je u Sakuri [prije VN Japana] i vidio je što nam dolazi. Vidio je koliko je Honda involvirana u razvoj motora i u F1.”

“U tvornici je vidio što se događa, a mislim da očevi vozača mogu ponekad biti previše uzbuđeni.”


Odgovor

13 komentara

  1. Charles Leclerc 16
    CRooY3 Prikaži

    “što znači da su tri od četiri velika igrača na slobodnom tržištu”
    tko je četvrti veliki igrač? Leclerc?



    5
    2

    3
      • Charles Leclerc 16
        CRooY3 Prikaži

        ok, ti sad ideš na hejt, ali moj komentar je bio usmjeren prema tome ima li smisla trenutno raspravljati o velikoj četvorci. svaka čast Leclercu na ovoj sezoni, ali mislim da F1 trenutno ima veliku trojku (Ham, Vet, Max), a Charles je ipak još uvijek iza njih



        6
        1

        5
        • Audi
          Alonso1983 Prikaži

          Ovisi sto cemo gledati kao velika cetvorka ili trojka , mozda dvojka ili samo jedinica? Po titulama od trenutnih vozaca tu su samo dva velika vozaca u F1 a to se zna tko au ta dvojica. Ako cemo gledati formu iz proteklih sezona onda meni Vettel definitivno po prikazanom od njemacke lani neupada u tu ekipu velikih igraca jer je zabrljao bezbroj puta. Ako cemo gledati sadasbju formu i ovu sezonu koja je ujedno jedina sezona za Leclerc u dobrom bolidu je ispred Maxa i Seba u poretku. Stoga ako zelis gledati duzi vremenski period Vettel nije bi blizu onoga sto je mogao napraviti u proteklih godinu i pol dana. Max takoder je bio dobar na stazama koje su odgovarale RBu no kada bolid nije na nivou onda nije ni on pa je nerijetko harakiri potezima uppropastio utrke sebi i drugima. Po meni je to smjesno tako usppredivat jer uvjeti nisu isti. Lewis im vodonosu i najbolju ekipu s najboljim bolidom godinama no uvijek je izvlacio maximum kada nisu bile tako idealne stvari za njega. Po meni ako Leclerc nije liga Vettela i Maxa onda ni ovo dvoje nisu zadnjih godina liga Lewisa. Ja to gledam malo drugacije. Momak je dosao na tudi teren kod visestrukog prvaka i pokazao da moze konkurirati najboljima. Samim time spada vec sad u tu ligu. A drugi par opanaka je dali bi tu jos netko upao da imao s cime pokazati sto zna.



          1
          -1

          2
    • Fernando Alonso
      tomidix Prikaži

      to sve skupa mi smrdi na prepucavanje… horner i red bull kao da nemaju strpljenja čekati da max potpiše novi ugovor… max nema strpljenja čekati da rb postane konkurentan za naslov.. kao da pokušavaju max-u dati do znanja da su spremni pregovarati i s drugim vozačima.. bili to seb, lujo, leclerc….

      a gledajući angažiranost flavija.. alonsov posjet na vn italije… ni taj scenarij mi nije nezamisliv… iako mislim da je najviše u cilju stavljanja pritiska na max-a i da žele produljenje s njime te im je to cilj..


      0
      -3

      3
    • splico3107 Prikaži

      nije ekler veliki, nego najveći od ove četvorice. Mark my word. ;)



      3
      -3

      6
  2. Mclaren
    Fittipaldi Prikaži

    “Vidio je koliko je Honda involvirana u razvoj motora i u F1.”

    Vidio je i Alonso, gledao i divio se predanošću Honde u tvornici. I gdje je završio?



    12
    10

    2
  3. Ferrari
    vekinator Prikaži

    Sve ovisi o omjeru snaga nakon promjene pravilnika. Tko zna, možda se McLaren ili Williams vrate u borbu, iako je McLaren trenutno puno bliže tome. A Max neće u Ferrari dok je tamo Leclerc, prerizično je imati ih u istoj ekipi.



    2
    2

    0
  4. Sc
    RafaelaF1 Prikaži

    Hamilton u ferrari max ostaje i dolazi mu Seb.Merc če uzet Ricia i jednog od klinaca



    1
    -1

    2

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.