Schumacherova radna etika bila je najupečatljivija stvar za Haas

Izdvojeno

Katarina Predovan

Prije 3 godina 2 min 4 komentara

Nakon neuspješnog debija za Alfu Romeo, Mick Schumacher je napokon dobio priliku za debi u Abu Dhabiju. Šef momčadi Steiner za Schumachera ima samo riječi hvale. Naime, prema njegovim izjavama najviše mu se dopala njegova radna etika koja pokazuje koliko Schumacher može biti dobar.

“Napravio je fantastičan posao.”

“Nisam to vidio kao testnu sesiju, jer tamo zapravo ne možete vidjeti pun potencijal vozača.”

“Ali ono što možete vidjeti [je] kakva je njegova osobnost. Kako se priprema za rad i što uzima. Jer, za ove mlade momke treba mnogo toga uzeti, jer su prvi put na stazi Formule 1, pogotovo ako se prezivate Schumacher.”

“Puno vas očiju promatra i, ako imate 21 godinu, morate imati puno samopouzdanja da biste to učinili, a on je cijeli tjedan radio dobar posao.”

Guenther Steiner

Steiner je rekao da je pomno promatrao kako se Mick odnosi prema ekipi te kako se nosio sa isporuklm onoga što je od njega traženo.

“Radio je vrlo dobro s inženjerima.”

“Gledao sam to više od njegove izvedbe. Bilo je jako dobro, ono što je radio s inženjerima. Bio je vrlo jasan u svojim komentarima i svemu.”

“I usput, također zbog njegovih performansi u automobilu, nismo vršili nikakav pritisak na njega što da radi. [Ali] bilo je dobro, znate, jer rekao sam da je najvažnije: ne pravite pogreške, jer to vas jednostavno vraća natrag.”

“Nije učinio ništa [poput toga]. Pokazao se jako dobrim. Znao je točno gdje je izgubio vrijeme u usporedbi s drugim ljudima.”

Guenther Steiner

Schumacher je s timom odradio još jedan dan na postsezonskom testiranju u Abu Dhabiju, a još mu je preostao dan i pol na predsezonskim testiranjima u Barceloni u ožujku uoči svog debija na F1 utrci.


Odgovor

4 komentara

  1. Bmw
    Matej Prikaži

    Ko mu je “usadio” tu radnu etiku?? Uf nadam se da ce Mick biti bar 70-80% Michaela u Formuli 1… Samo Hass je los mislim da se nece bas popraviti za 2020, volio bi da Micka vidimo bar u bodovima ili cak mozda podij u nekoj kisnoj kaotocnoj uzrci kao npr turska ove godine… Uglavnom puno srece MICK!!!! Nadam se da cemo opet slusat Martin Brundla i njegov usklik SCHUMACHER WINS!!!!!



    10
    10

    0
  2. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    Nekako naginjem ka tome da ce ga ta radna etika jedina drzati iznad nekog prosjeka F1… Nadam se da ce i Haas biti malo zivlji sljedece sezone inace im ne gine borba sa Williamsom sa fenjer…



    8
    7

    1
  3. Charles Leclerc 16
    Domach Donator Prikaži

    Samo da Ferrari isporuci bolji motor za sljedecu sezonu…u suprotnom mali nece bas puno naucit.
    Ne treba zaboravit da se Haas samo prije 2 godine borio za 4. mjesto s Renaultom, dakle potencijal definitivno postoji.



    5
    5

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.