Horner: Red Bullove ekipe su u dobrom položaju po pitanju vozačkih postava [anketa]

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 3 godina 2 min 12 komentara

Red Bullov šef Christian Horner kaže da su Red Bull i AlphaTauri trenutno u dobrom položaju kad je riječ o vozačkim postavama.

Iako Sergio Perez nije impresionirao brzinom i rezultatima, njegovi šefovi su zadovoljni zbog timskog rada i sakupljanja konstruktorskih bodova, a posebno se ističe pobjeda u Bakuu kad je Verstappenu Pirelli oduzeo sigurnu pobjedu. Meksikanac će tako vjerojatno dobiti još jednu godinu prilike da se privikne na ćudljivi Red Bullov bolid.

“Naša želja je uvijek bila dati mlađim vozačima priliku i mislim da je Red Bull više nego druge ekipe uspijevao upravo to.”

“No, ponekad morate potražiti rješenje izvan svog programa. Mislim da je bilo hrabro donijeti tu odluku, ali također mislim da je bilo ispravno. Dinamika unutar ekipe je jako dobra.”

“Pierre radi fantastičan posao u AlphaTauriju, a on je još uvijek Red Bullov vozač. Prema tome, trenutno smo u jako dobrom stanju.”

Povezano: Gasly će čekati: Moja budućnost je u rukama Red Bulla

Perrezovi problemi tijekom vikenda počinju već u kvalifikacijama kad je u prosjeku gotovo pola sekunde sporiji od Verstappena. Veći razmak u usporedbi s timskim kolegom imaju samo Mick Schumacher i Pierre Gasly. Ipak, Horner traži pozitivne trenutke:

“Mislim da je Sergio isporučio ono čemu smo se nadali. Vidjeli ste u Bakuu da je pobijedio na dan kad je mogao pritisnuti Lewisa. Sakupljao je konstruktorske bodove, bio je timski igrač kao što smo vidjeli u Francuskoj. On je sjajan timski igrač i sretni smo s poslom kojeg obavlja.”

Kome biste dali prednost za vozačko mjesto u Red Bullu 2022. godine?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

12 komentara

  1. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Gasly nije truba od vozača, ali nije nit bogomdan. Tipičan vozač formule 1, razina 3 od 5.
    Perez bi bio također tu negdje.



    5
    2

    3
  2. Fernando Alonso
    Brane FA14 Prikaži

    Dao sam ipak Perezu još jednu šansu…Gasly je imao priliku, iako ne baš cijelu, a za Checa možemo još vidjeti do kraja sezone



    8
    7

    1
  3. Kimi Raikkonen
    zoka Prikaži

    Nisam glasao ni za koga, Gasli za pola godine nije pokazao mnogo, dok Albon iako je imao čitavu godinu, isto daleko od Maksa, Perez do sad takođe (od njih 3 Perez ima najkonkurentniji bolid) pa opet osim Bakua nije Bog zna šta uradio obzirom šta vozi i šta bi se očekivalo..



    6
    6

    0
    • Mclaren
      Leo4 Prikaži

      Nisam ni ja glasovao za nikoga, ali volio bi vidjeti možda Gaslyja opet u RB da mu se pruži još jedna sezona, ali isto tako bi i Pereza volio vidjeti u još jednoj sezoni i vjerojatno će Perez i biti tu i sljedeće sezone. A za 2023 bi mogao biti i netko treći u kombinacijama ako nebude konkretnijih rezultata od Pereza.



      2
      2

      0
  4. Chequered Flag
    AnteF1 Prikaži

    Novaca na pretek, a dovode Gaslya, Albona, Pereza…



    4
    4

    0
  5. Mclaren
    AlkY Donator Prikaži

    Mozda bih glasao za Gaslya da vec nije imao priliku.
    Imao je , i nije ju apsolutno nikako iskoristio.

    Ipak , htio bih da proba opet jer je vjerojatno od tada ” narastao ” kao vozac , ali prvo neka se pusti jos Checa da vidimo sta moze napraviti



    2
    2

    0
  6. Carlos Sainz 55
    Tudum Donator Prikaži

    Kvalitetom, Gasly i Perez su u “5 deka” tako da ne vidim zašto bi RB sada išao u tu zamjenu.Uostalom, Gasly će imati dužu karijeru ako ostane u AT jer bi ga Max opet našamarao u RB, a ovaj put se više ne bi imao gdje vratiti.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.