Bottas upozorava Russella: Ne vidim kako bi itko mogao pobijediti Hamiltona u istom bolidu

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 52 komentara

Iako Valtteri Bottas očekuje da će se George Russell dobro prilagoditi u svojoj novoj ekipi – vjeruje da će biti jako teško pobijediti Lewisa Hamiltona.

“Ne vidim kako bi u bliskoj budućnosti bilo tko mogao pobijediti Lewisa u istom bolidu.”

“George će se dobro prilagoditi Mercedesu jer je s njima već par godina. No, pobijediti Lewisa nije lako. Ja sam to iskusio.”

Bottas se pet godina utrkivao uz Hamiltona i kaže da ga najviše impresionira njegova konzistentnost:

“Svaki vozač ima dobre i loše trenutke, ali njegova osnovna razina performansi je tako visoka… Čak i kad ima loš dan – to svejedno nije pretjerano loše. Ključna je njegova konzistentnost tijekom sezone.”

Osim toga, ističe i mogućnost prilagodbe:

“To je još jedna od njegovih ključnih prednosti. Prilagođava se promjenama, bilo da se radi o setupu bolida ili nečem drugom. Osim toga, ima jako dobar tempo u utrci. Posebna je vještina upravljati gumama i te stvari se kombiniraju s talentom.”

Bottas kroz period cijele sezone nikad nije pobijedio Hamiltona, ali je bilo vikenda kad bi ga ipak pošteno zasjenio.

“On ulaže jako puno rada, što mnogi ljudi ne vide, pa ga je teško pobijediti. Mogu biti ponosan što sam ga na svoj dobar dan uspijevao pobjeđivati. No, to nije bilo dovoljno konzistentno da pobijedim kroz cijelu sezonu.”

Bottas je sad u Alfi Romeo i njegov novi timski kolega bit će debitant Guanyu Zhou.

“Kad sam dolazio u Mercedes bilo je teško preuzeći vodeću ulogu jer je Lewis već bio tamo. Sad je situacija drukčija. Ovo je za mene novi početak i dobar je osjećaj biti vođa.”

“Dijelu mene će uvijek nedostajati rad u Mercedesu. Sad kad se osvrnem na taj period – pokušavam upiti sve pozitivne trenutke. Uživao sam raditi s Lewisom i Totom, ali zaista sam uzbuđen zbog ovog novog poglavlja koje me tek čeka. Siguran sam da ću biti spreman pomoći Alfi da napreduje. Da, radi se o veilkoj odgovornosti, ali to je uzbudljivo.”


Odgovor

52 komentara

  1. Ferrari
    TJ7 Prikaži

    Naravno da ga je teško pobijediti ukoliko mu se sklanjaš na stazi… Ali i bez toga Bottas nije materijal za svjetskog prvaka i to se najbolje vidjelo kada je s punom bržim Mercom zapinjao u prometu.



    34
    21

    13
  2. Carlos Sainz 55
    Tudum Donator Prikaži

    Moguće je itekako samo ne smiješ biti impotentan poput Bottasa. S Lewisom moraš prljavo. Rosberg je to najbolje demonstrirao.



    30
    24

    6
  3. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži
    x1

    2 puta se zabiješ u njega da mu svi kotači otpadaju. Kada shvati da si luđak onda njegov strah nadomješta nedostatak skilla s druge strane. Ako je to i Senna radio onda znaš da radi.



    27
    21

    6
  4. Lewis Hamilton
    Mercedes team Prikaži

    Mislim da niti Russell nece uspijet, mogli bi lako gledat Botasa 2.Dok je Hamza u Mecki on ce biti broj 1 jer nece Toto dozvolit neke igre.Mislim da je jednom rekao Toto za GR ako ne bude pravi vozit ce clio kup.Mislim da ce ovu sezonu lako osvojit 8 naslov jer bi mogla Mecka opet imat prednost.



    4
    -10

    14
    • Nigel Mansell
      The Simpsons Prikaži

      Polako, nisu još svi skinuli gaće i pokazali alatke a ti pričaš o osmoj tituli?
      Ako je Hamo tamnoput ne mora značiti da ima najvećeg a za dobar osmogodišnji dominantni sex potrebne su i sexy igračke a to talijani, francuzi i ostali proizvođači igračaka(pomagala) također znaju napraviti. Posebno sad kada idu nove igračke.
      Možda mercedesu zabrane lubrikante? 😀



      19
      16

      3
  5. Kimi Raikkonen
    Michael Schumacher Prikaži

    Glavni razlog dovođenja Russella je da osigura Hamiltono sigurna leđa ove i sljedeče godine. Sa time Russell dobiva prijeko potrebno iskustvo, a pšto ce za 2 godine Hamilton vec lagano gledati u mirnije vode Russell ce preuzeti vodecu palicu u Mercedesu. Sasvim jasan i logican cilj koji si je Meca postavila.



    12
    12

    0
    • Carlos Sainz 55
      Tudum Donator Prikaži

      Russell već ima solidnog iskustva u F1 tako da čisto sumnjam da će pristati na ulogu Hamijevog vodonoše, pogotovo ako od starta budu jednako brzi. Zar netko ovdje stvarno misli da će ovaj namjerno dizati nogu sa gasa kako bi čuvao Hamijeva leđa? Nema šanse. Biti će vodonoša jedino ako shvati da nema potrebnu brzinu za biti ispred.



      8
      8

      0
      • Kimi Raikkonen
        Michael Schumacher Prikaži

        F1 nije sport gdje prevladava pravda, F1 je cisti business, marketinški Hamilton je tiskara novca mladi Russell to tek treba postati, a kad si još k tome u Mercedesu tu je kako dobro znaju pravila i granice. Prve godine ce biti vodonoša ma štogo netko mislio. Onaj trenutakak kad je Russell namazao Bottasa sa vanjske strane je poslao jasnu poruku da je mali kalibar za velike stvari.



        3
        3

        0
  6. ZX10R Prikaži

    Rusell jednostavno mora biti ispred u kvalifikacijama odnosno mora biti brži i to na samom početku sezone ,ako mu to uspije teško da će ekipa narediti da se skloni hamiltonu ,ako bude iza ili tu negdje onda će morati raditi za hama ,u tome je cijela filozofija ,izgleda jednostavno no ham je strašan vozač ,rusellu ide na ruku što su bolidi potpuno novi ,svi se žale na vidljivost zbog velikih guma ,tako biti će zanimljivo ,rusell je pokazao da jako dobro vozi kvalifikacije ,sve je otvoreno !!!



    14
    14

    0
    • Toto Wolff
      KaTomoF1 Prikaži

      Bottas je izdržao 2019 5 utrka gdje je bio možemo reć jednako ili malo brži pa niš od toga, plus jednogodišnji ugovor. Mislim ovak, Hamilton mora ful past u performi da bi ovaj bio prvak bolje reć bolji od Hama. Ili ako merc nebude dostojan titule, onda ga isto RG može dobit bez problema čisto zbog motivacije. Slažem se da su novi bolidi i da bi moglo biti svega ali to je bliže SF nego realnosti, jer su to svi vrhunski vozači a nije da su prešli na reli. Tako da i ja se veselim kaosu ali na kraju će čini mi se biti opet hladan tuš.



      1
      1

      0
  7. Michael Schumacher
    karte_m0lim Donator Prikaži

    nekome sam greskom stisnuo unlike, sorry..


    0
    0

    0
  8. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Super ga je opisao. Brz i konzistentan. S obzirom na iskustvo koje Hamilton ima, ne vidim normalnog načina da ga puno neiskusniji Russell pobijedi kroz sezonu.
    Jedini način je Rosbergov recept, ali i za to moraš biti jako brz i mentalno jak.



    9
    7

    2
  9. Adrian Newey
    zgrobnika Donator Prikaži

    pitaj Rosberga, Buttona i skoro Alonsa



    18
    15

    3
    • Lewis Hamilton 44
      NRteamLH44 Prikaži

      Skoro Alonsa bi bilo sramotno pitati, šta bi ga pitao?

      Kako je to kada si aktuelni dvostruki svjetski šampion i izgubiš od rookiea/debitanta u prvoj sezoni ?



      11
      -16

      27
      • Renault
        zd1400rt Prikaži

        Alonso nije imao problem s Hamiltonom, već s Ron Dennisom koji je želio Hamitona na tronu…
        Kina 2007. “Borimo se protiv Alonsa” – Ronove riječi



        21
        16

        5
        • Mercedes
          Har Kl Donator Prikaži

          Alonso je imao problem samo sa sobom.
          Sve do VN USA Alonso je imao status No1 u timu. Uprkos tome, bodovno je zaostajao za Hamiltonom sve do zadnje utrke.



          2
          -7

          9
        • Lewis Hamilton 44
          NRteamLH44 Prikaži

          Logično,dovedeš svjetskog prvaka u tim i onda želiš da rookie pobjedi.

          Uostalom kakve veze Ron Dennis ima sa Alonsom i vožnjom , jednom kad sjedneš u bolid nemaš vise niskim problem osim sa sobom i drugim vozačima. Te uspavanke pričaj nekome drugom.



          1
          -9

          10
        • Fernando Alonso 14
          tapa-tapa Prikaži

          Također bez brutalne podrške i favoriziranja teško rookie može biti bolji od trenutnog vladara tako da uspavanke pričaj nekom drugom. Također prava slika odnosa trenutnih snaga pogledaj u mađarskoj 2021 i to nakon 2 godine pauze.



          7
          3

          4
        • ducko Prikaži

          Alonso je prije pocetka sezone kritizirao ekipu zato sto su uzeli rookie vozaca, tvrdio je da se tako ne osvajaju naslovi i da to pokazuje kako ekipa nije ambiciozna.
          Onda je krenulo prvenstvo i taj rookie je mislim u prvih osam utrka imao isto toliko postolja i pobjedu, te cini mi se vodstvo u ukupnom poretku. Tada je Alonsov diva karakter pokazao svoj puni sjaj, upravo je on bio taj koji je trazio povlastice i status vozaca broj 1 u ekipi. Na to je donekle imao i pravo, ali kada Ron Dennis na to nije pristao sve je krenulo nizbrdo, a kulminiralo je njegovom ucjenom da ce objaviti kako je McLarenov djelatnik imao kopije nacrta Ferrarijevog bolida. Ne postoji momcad koja bi takvog vozaca kasnije zadrzala u svojim redovima.
          Kao navijac McLarena veselio sam se Alonsovom dolasku u ekipu, zato sto sam mislio da je najbolji vozac svijeta i nadao sam se dominaciji kombinacije McLaren Alonso, ali nakon njegovog showa u toj prvoj sezoni nije mi bilo krivo sto je otisao, vozacko umijece je neupitno ali karakter je jako cudan i tast.
          Da se Hamilton nije pokazao tako brz i dobar u pocetku karijere vjerujem da bi Alonso imao 4 naslova, 2007 i 2008 bi bile njegove sezone i bio bi i rezultatski uz bok najvecima, ovako karakter ga je kostao dosta i sto se tice rezultata unazadilo karijeru.



          7
          3

          4
        • David Croft
          Frantic Donator Prikaži

          Ko je tu koga i zašto, razlikuju se stavovi, naravno.
          Moja pretpostavka je ta, da je kojim slučajem Alonso ušao u zadnje 2 trke sa prednosti od 12 bodova ispred timskog kolege i čak 17 ispred prvog vozača iz najvećeg konkurenta, osvojio bi titulu. Možda čak i prije Brazila, dakle u Kini.
          Pošto je pretpostavka, ne mogu reći da bi Alonso 100% uzeo titulu, ali je to barem 99%. 😁
          Kao navijaču Ferrarija, hvala sve trojici, Dennisu, Hamiltonu i Alonsu.



          7
          6

          1
        • Honda
          zekohonda Donator Prikaži

          Moja pretpostavka je da vozač McLarena nije smio postati prvak zbog spygatea.



          4
          3

          1
        • Kimi Raikkonen 7
          Ciki-F1 Pretplatnik Prikaži

          Ja pretpostavljam da je Kimi jednostavno bio bolji i to je to.
          I to u sporijem bolidu.



          5
          1

          4
        • David Croft
          Frantic Donator Prikaži

          @zeko
          A kako je onda Hamilton pobijedio u Japanu? 😉
          Nakon kazne su ostale 4 trke.
          U Belgiji je Ferrari ‘ladno uzeo 1-2.
          U Japanu, Hamilton po onoj kiši, uzima triple (PP, FL i pobjeda) i odlazi (Kimi završava treći, iza Heikkija), na gore pomenutih +12 i +17 bodova prednosti.
          Pa nisu se valjda u Mclarenu u Kini “borili” protiv Alonsa, zbog Spygatea.
          Na kraju, šta da je Kimi u zadnje dvije trke osvojio “samo” 18 bodova?
          Ili manje.



          1
          0

          1
        • Fernando Alonso
          Mr.Spaceguy Donator Prikaži

          @ducko Dennis je obećao Alonsu no.1 status prilikom potpisivanja ugovora da bi se naknadno predomislio.



          2
          1

          1
        • Honda
          zekohonda Donator Prikaži

          @frantic
          Na kraju se sve poklopilo. :)



          2
          2

          0
        • Marlboro
          AMG Donator Prikaži

          Za mene je poraz i ako te se ekipa “odrekne” zbog rookie-a, mozda su prepoznali Lewisov talent i predanost, a i bilo im jasno da je s njim lakse raditi nego s Alonsom. Eto ti pobjede…

          Eh da, Hamilton je te godine na stazi pokazao da se može boriti sa još uvijek mladim ali i iskusnim Alonsom. Što jedam rookie može poželjeti više od toga?


          0
          -2

          2
  10. Marlboro
    Miha Prikaži

    Bottas, sorry ali ti nisi mjerodavan. Mi nismo vidjeli kako bi ti mogao pobijedio Russella. Znamo da Russell ima kvalitetu u utrci i kvalifikacijama, ali nije isto vozit u lošijoj momčadi kada se ništa od tebe ne očekuje, nego vozit u vrhunskoj momčadi i stalno biti pod pritiskom i očekivanja vrhunskih rezultata. Sigurno je osjetio taj pritisak iz nižih kategorija i kartinga, ali ovo je sad novi nivo. Bit će lakše ako glatko krene u sezonu, bez većih problema i grešaka. Ja se nadam i vjerujem da bi Lewisu mogao napraviti problem. Sigurno će ostati bez dosta bodova, na koje je inače mogao računati dok je bio sa Bottasom, a sada će imat mladog klinca koji će gristi za svaki bod. Ako se pokaže da je isto brz, ili i brži, sigurno ga neće usporavati, bit će zanimljivo pratit taj dvoboj.



    10
    9

    1
  11. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Bottas nedavno priča kako je bilo teško sa osjećajem noža na vratu a sad mu nedostaju Toto i Hamo.
    Šta je ovo bila neka sado-mazo trojka?



    14
    13

    1
  12. Fernando Alonso
    Brane FA14 Prikaži

    Može se Valtere, samo ne smije biti takva bezlična lignja kao ti



    5
    5

    0
  13. Enio Prikaži

    Komentari ko da je sve sigurno da merc opet ima dominantan bolid. Ajde prilekajmo mi malo



    2
    2

    0
  14. Nico Hulkenberg
    Zec Prikaži

    Skromnog sam stava da bude Hamilton gledao u leđa Russellu, naravno ako tim to dozvoli. Mislim da će sada on biti izravna opasnost i za Verstappena, ali naravno prvo moramo vidjeti tko je pogodio sa bolidom.



    3
    0

    3
  15. Monisha Kaltenborn
    monkeyseat Donator Prikaži

    Sad možeš i ku…m po koprivi mlatit.
    Nisi iskoristio svoju priliku i sad ti jedino preostaju ovakve izjave. Đorđe je već vjerojatno razradio strategiju u Powerpointu :-)
    Ti si mogao npr. obuć bijelu majicu s natpisom White power pa tako isprovocirat Luju pa dok te on ganja sa odvjetnicima ti mrkneš jedno prvenstvo i odeš znojit muda u saunu uz Heineken 0%.



    9
    9

    0
  16. Charles Leclerc
    Leclerc1978 Prikaži

    Da cijeli tim McLarena nije bio protiv Alonsa 2007, dobio bi ga bez problema. Koliko se ja sjećam dobio ga je i Button i Rosberg, hm u istom bolidu. Tako da najbolji vozač današnjice nije takav “svemirac” kako ga se opisuje.
    Čini mi se Bottas, da je problem bio u tebi.



    11
    7

    4
    • Honda
      Nikolar95 Prikaži

      Botasu je problem bio jednogodisnji ugovor ovi iz mercedesa nisu ludi posle Rozberga jednostavno Hamilton je rekao ili ja ili odlazim i zato su uzeli Botasa jer je radio sve sto mu kazu a ako odbije mogu da mu daju otkaz tako da je bio u mercedesu cisto zbog para i da bude Hamiltonova marioneta.



      5
      5

      0
    • Bernie Ecclestone
      Dani Donator Prikaži

      Jel ti to ozbiljno? Dobio bi ga bez problema? Rookiea? Još odzvanja Alonsovo kukanje kako ga tim sabotira i boravak fia-inih sudaca u boksu mclarena. Isprazne priče. Hamilton ga je zasjenio u svojoj debitantskoj sezoni i ovome je to povrijedilo ego. Kao i njegovim navijačima.


      0
      -4

      4
      • dejan_s Donator Prikaži

        Tačno je da je Hamiltonu 2007. godina bila prva sezona u F1, no, LH je u MP4-21, bolidu iz 2006. odvozio solidnih 580 krugova i nešto preko 1000 krugova u novom MP4-22. Dakle, Hamilton se ne može staviti u istu ravan pripremljenosti kao današnji rooki vozači. Ovim postom ne želim reći da Alonso nije bio pripremljen za 2007. nego da nije fer porediti današenje novake u F1 sa periodom kada je to bio LH.



        3
        3

        0
    • Lewis Hamilton
      smr201 Prikaži

      Da ga je Alonso mogao dobiti bez problema nebi uopće bilo napetosti i tenzija McL, pa ekipa nebi morala birati između vozača. No nije bio ništa brži od prve utrke, pa je rasla nervoza i završilo je kako je zavrsilo.
      Izgubio je 2x u 15 sezona i to sve redom od svjetskih prvaka, užasno loš skor 🤣


      0
      -3

      3
      • avalon Prikaži

        smr201… u 15 sezona LH je izgubija 3 , a ne 2 X ;) osim toga ni rosberg ni max nisu bili svjetski prvaci kad su ga pobjedili zar ne ? u preostalih 12 sezona sa FA je “odigra” bodovno neriješeno i završija ispred zbog više P 2 šta je bija veliki uspjeh s obzirom da mu je to bila rookie sezona . 2 sezone sa kovalainenom i 5 sa bottasom .. kovalainen nije ima šanse jer kvaliteton nije bija ni blizu lewisa . VB je MOŽDA moga više ali ga je stalno “vezivalo” produžavanje ugovora na sezonu . je li malo čudno da vozač za kojeg je toto izjavija da je najbolji pomoćnik ne dobije višegodišnji ugovor ? možda zbog toga da bottas ne “pokaže zube” , otrgne se kontroli ka rosberg kojeg je već dolaskom lewisa u MB brawn “stavija na svoje misto” tj na No 2 . sjećam se te prve sezone LH u MB kad je u jednoj trci NR tražija od pita da pretekne LH jer je bija brži . brawn je rezolutno odbija zahtjev rosberga . u drugoj trci lewis nije moga preteći nicu , požalija se pitu i nico je dobija “obavjest” da propusti LH jer su na različitim strategijama ;) button je jedini prvak koji je pobjedija lewisa , NR i MV nisu bili prvaci kad su ga pobjedili . BTW , kad je button gubija od lewisa završava je odmah iza njega , a kad je lewis izgubija od buttona ovaj je završija 2. , a LH 5. ;) ovim ne umanjujem rezultate LH no kad napišeš “Izgubio je 2x u 15 sezona i to sve redom od svjetskih prvaka, užasno loš skor” to “zvuči” zastrašujuće dominantno , a u stvari na “terenu” baš i nije bilo tako . heiki nije bija dostojan partner 2 sezone , VB 5 sezona “uškopljen” ugovorima = 7 “lakih sezona”, button u 2012. je ima tek 2 boda manje od lewisa , sa FA bodovno “nerješeno”…



        2
        2

        0
        • Marlboro
          AMG Donator Prikaži

          Koliko je loš Hamilton i koliko ga je lako pobjediti govori to da je u oba izgubljena prvenstva izgubio za barem 50 bodova.

          Čak je i kao rookie imao tek izjednačenu sezonu sa Alonsom, ako nije mogao njega pobjediti sve je jasno.


          0
          0

          0
        • ducko Prikaži

          Nije gubio od svjetskih prvaka, ali su Nico i Max morali postati prvaci da bi ga pobijedili, sorry ali to je isto kao da je gubio od prvaka. Dapace to je i bolje nego da izgubi od prvaka koji te sezone nije bio prvak. LH je kroz karijeru za momcadske kolege imao 2 svjetska prvaka, a jedan je postao prvak da bi bio bolji od njega, koji vozac danas moze reci da je u karijeri imao tako jake protivnike u istom bolidu?



          1
          1

          0
        • avalon Prikaži

          ducko .. i kimi ducko i kimi :):):) ova trojka treba zahvalit LH šta su postali svjetski prvaci zar ne ? “….jedan je postao prvak da bi bio bolji od njega…” malo mi je čudna ova logika ali ajde može li obrmuto ? npr LH je 2 X mora pobjedit budućeg svjetskog prvaka NR da bi bija prvak i 5 X budućeg prvaka u RB ( jer TR nije ima bolid za titulu ) da bi osvaja titule . kad već pitaš ricciardo je u istom bolidu ima 2 svjetska prvaka … jednog bivšeg i jednog budućeg kad se već idemo igrat čudnih logika :)


          0
          0

          0
        • avalon Prikaži

          AMG … izgleda da si propustija ovaj dio u mom komentaru “… ovim ne umanjujem rezultate LH …” jer nigdi ne vidim u svom prvom komentaru da sam napisa da je LH lako pobjedit no možda ti je promakla jedna “sitnica” ili čak i više njih . npr bolid ;) u 6 sezona McL lewis je ostvarija 21 pobjedu , a u 9 sa MB 82 . u prosjeku je sa McL ostvariva 3,5 pobjeda po sezoni . sa MB je u prosjeku pobjeđiva 9 X po sezoni = 2,6 X više . talent , iskustvo su neupitni ali možda ima nešto i u najdominantnijem bolidu u povijesti F 1 . ili možda misliš da bi napr u ferrariu ili RB ima iste rezultate ka i u ovom MB ? ako tako misliš pogledaj njegove krajnje rezultate u vrlo solidnom McL ( koji je valjda bija na nivou ferraria ili RB u turbo eri ) posli osvajanja titule … 2 X 4 ( 2010./12. ) i 2 X 5 ( 2009./2011.) . čak ni u MB prije turbo ere tj 2014. je prvenstvo završija na 4. mistu i to djelom zahvaljujući kimiju kjoji je 2 trke prije kraja bija 3. , a onda zadnje 2 trke nije vozija zbog problema sa financijama između njega i lotusa . ispada da je LH šta iskusniji bija “lošiji” , a onda je došla turbo era i super dominacija . opet kažem da su talent , upornost pa valjda i ego neupitni ali bez super dominantnog bolida … zar je to tako teško priznat ? to ne može umanjit rekorde lewisa jer skoro niko nije posta prvak u bolidu koji nije bija top . a koliko je MB top topova pokaza je russell koji je vozeći prvi put MB i to NEPRILAGOĐEN njemu vodija trku 59 krugova ;)


          0
          0

          0
  17. Michael Schumacher
    karte_m0lim Donator Prikaži

    ako merc bude u borbi za naslov, dajem prednost Hamiltonu..
    ako bolid bude 3-4 ili niže, prednost dajem Đuri ..
    a Bottas s ovim izjavama, kao Barrichelo prema Rosbergu kad je Gazda najavio povratak ..



    4
    4

    0
  18. Blue Flag
    dFixxx3r Prikaži

    netreba russel pobjediti hamstu. dovoljno je da ga malo ugrozi, čvakne koji bod više od bottasa, a da merc nebude toliko superioran.
    Možda bi bottas u nekim sezonama imao i više šanse da RB ferari i ostatak nisu bili toliko lošiji od merca, pa je zaista bilo lujo vs bottas..
    nadam se da će russel pokazat malo više zube, a da će ostali biti konkurentniji, pa da se raskrinkaju lujine “super moći”



    3
    3

    0
    • Sebastian Vettel
      Pastor Prikaži

      Ja mislim da je Bottas daleko veće šanse imao u dominantnim sezonama Mercedesa, nego kad su imali konkurenciju. Jer tada ga nisu morali koristiti za alternativne taktike. Samo je trebao voziti bolje…



      3
      3

      0
  19. Dusko_24 Prikaži

    Bio si kanta i dobro sta sad, zivot ide dalje.
    Drugi vozač u ekipi, pokoja pobjeda, čudo postolja i sve u svemu za tebe odlično.



    3
    2

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.