Verstappen očekuje odličnu formu Ferrarija; Sainz: Imamo kompetitivan bolid, ali želimo čiste vikende

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 11 komentara

Max Verstappen očekuje da bi specifičnosti staze u Mađarskoj mogli dodatno istaknuti Ferrarijeve jače strane i postaviti ih u još snažniju poziciju nego na proteklim utrkama.

“Mislim da će ova staza biti malo teža za nas, pogotovo kad se radi o performansama u jednom krugu u kvalifikacijama.”

“Ne vjerujem da ćemo biti užasni, ali mislim da će Ferrari tu biti strašno jak, kao što su, uostalom, bili jaki cijele godine. Ipak, mislim da će na ovoj stazi biti dodatno izraženo.”

Najava par kapi kiše mogla bi ipak zakomplicirati situaciju:

“Treba uzeti i vremensku prognozu u obzir. Ne znamo hoće li biti kiše i koliko. Sve su to faktori koji mogu utjecati na rezultat.”

Verstappen trenutno ima 63 boda prednosti ispred Charlesa Leclerca nakon što skupe greške Ferrarijevog vozača u Francuskoj.

“Ne marim previše za bodovnu prednost jer ja želim biti savršen svakog vikenda. Ne smijete si dopustiti da se opustite ili tako nešto. Još uvijek želim pobjeđivati u utrkama, to ćemo pokušati napraviti kao ekipa.”

Ferrarijev Carlos Sainz kaže da njegova momčad očekuje dobru formu na svim stazama ove godine, ali isto tako moraju prestati s prosipanjem bodova:

“Želimo čiste vikende, a to je u Formuli 1 teže nego što ljudi misle. Da, imamo vrlo kompetitivan bolid. Istina je da imamo određene slabosti koje moramo riješiti poput pouzdanosti i tako dalje. No, ispred nas je dugačka godina.”

“Imamo još devet ili deset utrka i ako sam u nešto siguran – to je da se sve može dogoditi. Za svih je ova godina vrlo turbulentna. Čak i kad izgleda da je top četvorka konzistentna – ishodi vikenda nisu uvijek onakvi kakve očekujete. Još je sve na stolu.”


Odgovor

11 komentara

  1. Ferrari
    bore1989 Prikaži

    jedan lijepi 1,2 za Ferrari bi dobro došao prije ljetne stanke… mislim da je vrijeme… #don’t mess it up again



    15
    15

    0
  2. Bernie Ecclestone
    Dani Donator Prikaži

    Mađarska, kiša, Bottas………….. Copy paste ?



    2
    2

    0
  3. Lauber Prikaži

    Ako misli na to da će biti u odličnoj formi po pitanju brzine to je vjerojatno blizu istine, ali forma ekipe na pitwallu je poprilično loša i sumnjam da će je uhvatiti uskoro. Možda neki bljesak. Znaš ono i loš igrač u 20 tekmi odigra jednu dobru.


    0
    0

    0
  4. Brawn Gp
    F1 Zagorec Prikaži

    Kad bi Ferrariev pitwall imao pitwall……



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.