Alessandro Alunni Bravi je novi “predstavnik” Alfe Romeo nakon odlaska Frederica Vasseura

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 1 godinu 2 min 1 komentara

Nakon što je Frederic Vasseur postao šef Ferrarija – Sauber je upravo objavio da će njihov novi “predstavnik” za ekipu pod imenom Alfa Romeo biti Alessandro Alunni Bravi.

On će tako direktno odgovarati Andreasu Seidlu koji je novi direktor Saubera, a on pak dolazi s mjesta šefa ekipe McLarena.

Alunni Bravi je u Sauberu od 2017. godine, pa je ovo promocija “iznutra”:

“Ogromna je čast raditi s ovom grupom nevjerojatnih ljudi koji su mi kroz dugi niz godina pomagali uklopiti se u Sauber grupaciju.”

“Potpuno sam svjestan posla koji nas čeka i izazova koji su ispred nas. Tom izazovu pristupam ponizno i znajući da sam dio ekipe koja će obaviti posao. Vjerujem da imamo sve što je potrebno za uspješnu budućnost.”

Seidl kaže da će Alunni Bravi biti tu kako bi on sam mogao svoj rad usmjeriti na tranziciju prema Audiju koji u Formulu 1 stiže 2026. godine.

“Alessandro će predstavljati ekipu i to će mi omogućiti da se usredotočim na rast i pripremu za izazove i prilike u budućnosti.”

“Hvala Alessandru što vjeruje u našu viziju i želim mu dobrodošlicu na ovu dodatnu poziciju. Uvjeren sam da je vrijedno pojačanje već vrlo jakoj ekipi.”

Alfa Romeo je završila na 6. mjestu u konstruktorskom poretku prošle ekipe, ispred Aston Martina, iako s jednakim brojem bodova. Iduće godine će za njih opet voziti Valtteri Bottas i Guanyu Zhou. Predstavljanje bolida na rasporedu je 7. veljače.


Odgovor

1 komentar

  1. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Ok. Ja sam za. 😀


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.