Wolff: Ništa nije usporedivo s intenzitetom ovogodišnje borbe

Izdvojeno

Momčad Mercedesa nije imala najbolji ulazak u sezonu, ali Toto Wolff kaže da uživa u izazovu i nepredvidljivome prvenstvu. Iako su još uvijek bez pobjede, njemačka momčad nalazi se na prvom mjestu u poretku konstruktora, bod ispred Ferrarija.

“Ova sezona daje nam sve što volimo oko utrkivanja. Tri momčadi vode velike borbe za pobjede i svjedočimo uzbudljivim utrkama s nevjerojatnim pretjecanjima.”

“Najbrži bolidi u povijesti Formule 1 koje voze jedni od najboljih vozača koje je ovaj sport vidio. Do sada, ova godina ima sve sastojke za jednu od legendarnijih F1 sezona – sezona koju će se navijači u budućnosti prisjetiti s osmijehom.

“I nisu samo navijači uzbuđeni, isto je i s nama. Svjesni smo da je pred nama veliki izazov. Prošle smo godine vodili borbu s Ferrarijem. Međutim, ništa nije usporedivo s intenzitetom ovogodišnje borbe.”

“Red Bull i Ferrari će napraviti sve što mogu kako bi nas pobijedili. Njihovi bolidi, momčadi i vozači rade na visokoj razini i nastavit će nas stavljati pod pritisak. Ne sviđa se svakome ovakav izazov, ali mi ga volimo.”

“Svaki član naše momčadi pridružio se ovom sportu zbog takvih trenutaka. Zajedno se nalazimo u nevjerojatnoj borbi u kojoj je svaki detalj važan, a konačni ishod je nepredvidljiv,” izjavio je Wolff.

Austrijanac je prokomentirao i nadolazeću VN Azerbajdžana.

“Dolazimo u Baku s uzbuđenjem jer ne znamo što nas čeka. Po prvi puta utrka u Azerbajdžanu će se održati u travnju pa ćemo imati drugačije uvjete nego prošle dvije godine.”

“Ovo je zahtjevna staza gdje vozači trebaju imati povjerenje u svoj bolid kako bi pronašli pravi ritam. Prošle smo godine imali postolje koje nitko nije mogao predvidjeti, a i ove godine možemo očekivati neočekivano.”


Odgovor

5 komentara

  1. Blue Flag
    BrrZiiii Prikaži

    vidjeti ćemo toto ukoliko napravite nešto s autom a i sa mimozom



    5
    3

    2
  2. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Baš mi upalo u oko “Austrijanac”. Ovi Nijemci vole kad im Austrijanci zapovijedaju, izgleda. :)



    7
    6

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.