Ricciardo: Top momčadi još uvijek imaju prednost ispred ostalih

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 1 komentara

Daniel Ricciardo smatra da će top tri ekipe još uvijek biti uvjerljivo ispred ostalih ekipa, kao što je slučaj bio i prošle godine:

“Mislim da će biti vrlo tijesno u sredini poretka. Ne očekujem prvi startni red, ali ne očekujem ni posljednji. Prema tome, bit ćemo negdje u sredini. Moglo bi se svesti na to koji će vozač odraditi bolji posao u Q2 ili u Q3, i to bi mogao biti odlučujući faktor.”

“Mislim da će puno bolida imati sličan tempo i teško da će među njima biti bilo kakva razlika. Prema tome, vozač koji napravi bolji krug u tom trenutku mogao bi zaraditi jednu do tri pozicije. Veselim se takvoj situaciji, definitivno, da vidimo gdje tko stoji.”

– Daniel Ricciardo

Ricciardo je prokomentirao i predsezonske testove tijekom kojih je Renault imao problema na početku, ali je pokazao i par dobrih krugova:

“Mislim da je testiranje bilo prilično neizvjesno. Još uvijek ćete imati top ekipe s prednošću na početku sezone, ali ako gledate sredinu – definitivno izgleda kao da bi moglo biti jako zanimljivo. Konačan rezultat bi se mogao svesti na detalje poput temperature staze koja možda nekome odgovara bolje nego nekom drugom.”

“Također, mislim da Melbourne neće pokazati pravo stanje u sezoni. Situacija će se mijenjati, posebno u prvih šest utrka.”

– Daniel Ricciardo


Odgovor

1 komentar

  1. Fia
    Trapgio Prikaži

    Imaju, ali svi se nadamo da nije velika kao prošli godina.



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.