Sainz zadovoljan dobrim rezultatima u Mclarenu

Izdvojeno

Marosh

Prije 4 godina 1 min 9 komentara

Carlos Sainz je završio šesti u poretku vozača u prvoj sezoni s britanskom momčadi i time opravdao dolazak iz Renaulta. Španjolac tvrdi da su ovakvi rezultati plod “dobre vibre” u ekipi.

On je uz Landa Norrisa uspio doći do četvrtog mjesta u poretku konstruktora sa 145 bodova. Usporedbe radi, 2018. godine je Mclaren završio šesti sa 62 boda. Stoga je ovaj napredak izrazito značajan.

“Naravno da sam zadovoljan. Imao sam dobar osjećaj kada sam prešao u Mclaren, čak iako stvari nisu izgledale najidealnije na kraju 2018. godine.”

“Obavio sam nekoliko razgovora s ljudima unutar ekipe – Zakom Brownom i ostalima. Ne znam, ovaj projekt mi je jednostavno davao dobar osjećaj”, iskren je bio Sainz.

Carlos je također komentirao i ostvarenja u 2019. godini:

“Osigurali smo četvrtu poziciju među konstruktorima, prvo postolje u nekoliko godina i to sve daje dojam kako je prelazak u Mclaren bio pravi korak. Jako sam sretan vidjeti veliku grupu ljudi koja funkcionira na visokom nivou te je i dalje gladna i motivirana.”


Odgovor

9 komentara

  1. Robert Kubica
    Mr0410 Donator Prikaži

    Lijep napredak u odnosu na 2018. Drago mi je da se Mclaren dize. :)



    8
    8

    0
  2. Kimi Raikkonen 7
    Kos Prikaži

    Svaka čast Sainzu, biti 6. pored tri ekipe koje su realno koplje iznad svih ( neka ekipa i dva koplja), rezultat je vrijedan poštovanja. Treba pohvaliti i mclaren, koji se nakon nekoliko mučnih sezona polako ali sigurno vraća di mu je mjesto. Nadam se da če nastaviti uzlaznom putanjom i narednih sezona.



    6
    6

    0
  3. Rolex
    nebum kopiral Prikaži

    odličan mi je smooth operator, simpa lik i ne kužim zakaj ga izbjegavaju. stari mu je isto cool, ali nije englez pa ga baš ne prikazuju puno iako ga sve više cijene. mislim da on nikog ne navodi na mržnju, zavist ili neku drugu negativu



    12
    12

    0
  4. Lando Norris
    Zola Prikaži

    Meni mozda dva najdraža vozaca na gridu. Nadam se da ce sljedece godine biti vise postolja. Moglo je biti vise bodova da nije bilo kvarova na pocetku sezone



    1
    1

    0
  5. Michael Schumacher
    27Ferrari28 Donator Prikaži

    Ja sam odrastao uz borbe ekipa poput Mc LArena, Ferkana, Williamsa i zato mi je drago da su još uvijek tu i da se trude napraviti sve što treba kako bi se vratili na dobar put. KOliko god mi je srce crveno ipak njima skidam kapu. Možda sam još neku ekipu nenamjerno preskočio. (Ne računajući navijanje za neke underdogove poput Minardija.)



    3
    2

    1
  6. Mick Schumacher
    tifosoante novinar Prikaži

    Lijepo je vidjeti kako se div F1 vraca na pobjednicke staze, Formuli 1 treba jaki Mclaren i nadam se da cu ih ponovo gledat u borbi za pobjede i naslove



    2
    2

    0
  7. Mclaren
    AlkY Donator Prikaži

    Carlos “nevidljivi” Sainz. Nikad necu shvatit zasto je reziserima bio toliko odbojan. :D
    Nadam se novim reziserima sljedece sezone i naravno novim postoljima Sainza i McLarena



    6
    6

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.