Red Bull: Naš konkurent će biti Mercedes, Ferrari će imati težak početak sezone

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 4 godina 1 min 21 komentara

Red Bullov Helmut Marko misli da će njihov glavni konkurent iduće godine biti Mercedes. Pritom sumnja da će Ferrari biti u dobroj formi, a za to navodi nekoliko razloga.

“Honda ne samo da je ispunila obećanja već ih je i nadmašila. Skoro su rame uz rame s Mercedesom. Jedino što nam još nedostaje jest brzina u kvalifikacijskom krugu.”

“Uvjeren sam da Honda može napraviti još taj jedan mali korak, a onda je na nama da napravimo bolid koji će se od početka boriti za titulu. Zasad sve izgleda dobro jer će bolid biti gotov jako rano. Nikad nije bio ovako rano završen.”

“Naš protivnik će biti Mercedes, pogotovo Lewis Hamilton. Moram priznati da on vozi skoro savršeno i trenutno je najbolji vozač kao kompletan paket. Ali, tu onda dolazi naš Max Verstappena.”

Za Ferrari očekuje težak početak sezone:

“Bili smo ispred njih u posljednjoj trećini prošle sezone. Čini se da više nemaju prednost, posebno pritom mislim na motor.”

“FIA ih je usporila tamo oko Meksika,” proziva Marko Ferrari.


Odgovor

21 komentara

  1. Sebastian Vettel
    Facooo Prikaži

    hajde bar jednu godinu da ferrari ne pocne .. kao favorit dosta nam je bio shampionat zimskih testiranja…. redno je da preuzmemo tron forza ferrari



    16
    15

    1
  2. Lewis Hamilton 44
    NRteamLH44 Prikaži

    Ako su tacne slike iz italijanskih novina,Ferrari ove godine drasticno mijenja nos i uzima slican kao Mercedesov,okrecu bolid prema tome da se ima dosta vise downforca.

    Ako to uzmemo u obzir, to bi trebalo ici u prilog Vettelu i itekako popraviti njegove performanse,a ako uzmemo Leclerca kao extra talenta koji ce se sigurno dobro snaci i u takvoj situaciji dvojac Ferrarija bi mogao biti blize nego ikad jedan drugom.

    A svi smo vidjeli prosle sezone sta se desavalo kada su nekoliko puta bili preblizu jedan drugog i kakve je Ferrari tada odluke donosio.



    6
    -1

    7
    • Sebastian Vettel 5
      dzalac Prikaži

      Obicna propaganda, pa to je ovogodisnji bolid sa nosom od W10….svake godine oni objave sliku novog bolida da bi na testiranje dosao bolid drugacijeg izgleda…. svi zele ocito prespavat ovaj period do 3 mj napetost i neizvjesnost je velika :D



      12
      11

      1
  3. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Prvo vi skoci pa reci hop, podcjenjivat iti jednu od prve 3 ekipe je glup potez i s tim nemos nista dobit osim dodatno motivirat protivnika



    16
    14

    2
  4. Mclaren
    BNL_McLaren Prikaži

    Klasična “Helmut” izjava. On već zna šta će bit 2 i pol mjeseca unaprijed… A kad dođe sezona i McLaren ih pojede, onda će plakat. ( hehe :D )



    22
    21

    1
  5. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Ova izjava dolazi zbog pretpostavke da su Ferrariju skresana krila što se tiče snage motora.
    Ferrari je već najavio da odustaje od prijašnjeg low drag koncepta.
    Iako ne može znati kakav će bolid konkurencija dovesti u Australiju, ova izjava HM nije toliko naivna koliko se na prvu čini.



    4
    3

    1
  6. Formula1
    f1zd Prikaži

    S nestrpljenjem čekamo AMuS i njihove prognoze :kokice:



    8
    8

    0
  7. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Necu reci da je nemoguce jer svi znamo kakav se potencijal krije u Red Bull timu, ali u hibridnoj eri samo su dva puta zavrsili ispred Ferrarija (2014. i 2016.) te se nakon te 2016. nijednom nije cinilo da mogu uzdrmati Ferrari. Ferrari je zasad jedini tim koji je uspio uci u kostac s Mercedesom sto se tice borbe za naslov, ali greske tijekom sezone udaljile su ih od pobjede. Nama je bitno da borba bude gusta i postena. Puno ce faktora igrati ulogu. Dva najbitnija pitanja ce biti: moze li Ferrari vratiti formu iz 2018. i moze li Albon konkurirati Verstappenu te iskoristiti puni potencijal Red Bulla. Ova Helmutova izjava je vjerojatno tu samo kao dio psiholoske igre. Davati prognoze prije nego li je ijedan bolid izasao na stazu je nevjerojatno glupo



    16
    15

    1
    • Ayrton Senna
      Hr1982 Prikaži

      Ferrari mozda vrati formu posto se vracaju na downforce bolid al Albon da konkurira Maxu hahahahha to nema sanse . Albon je najslabija karika RbHonde nije doraso ni dobrom 2vozacu a kamoli Maxu mislim da bi Riccardo,Rb i Honda bili sretnji da je osto nakon sto svi zajedno imaju losije rezultate a i vjerujem da bi Rb bio drugi prosle sezone da je Riccardo vozio drugi bolid



      2
      2

      0
  8. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    Nakon testiranja nisu u stanju napravit realnu prognozu, sta onda rec za ovo..



    11
    11

    0
  9. Mick Schumacher
    tifosoante novinar Prikaži

    Da su mi samo na jedan dan vidovnjačke sposobnosti Helmuta Marka, on ne samo da zna kako će izgledati bolid Ferrarija, nego i zna sve njegove mane, a dizajneri u Ferrariju ga još nisu ni počeli crtat…



    10
    10

    0
  10. Ayrton Senna
    LR7 Prikaži

    Pored zdrave pameti ovaj lik stvarno ispada budala.Kakvi bakrači i kerefeke…Najnormalnije imamo 3 top i jednu moguče blizu ekipu McL.Ne treba isključit nikoga a ne favorizirat zamisli sebe.Zaključak:ako je honda napredovala,tko kaže da nije i renault?!



    8
    8

    0
  11. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Ovakve izjave su obično bumerang.



    1
    1

    0
  12. Lando Norris
    Zola Prikaži

    Ajde budemo dal je doktor u pravu



    2
    2

    0
  13. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Ovo je izjava za snubljenje sponzora i u druge svrhe se ne može koristiti.



    1
    0

    1
    • Honda
      zekohonda Donator Prikaži

      neće sponzori pohrlit u rb zbog markove izjave.
      jednostavno, moraju svako par dana nešto izjavit.

      enivej, razlog mog komentara je (staro) opažanje kako engleska riječ snub ima suprotno značenje od naše snubiti. :D



      2
      0

      2
  14. Petronas
    robif Prikaži

    Vidoviti Milan…


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.