Alonso: Russell je po mojem mišljenju najveći talent od svih vozača

Izdvojeno

Fernando Alonso iduće sezone vraća se u Formulu 1. Dvostruki F1 prvak se vraća u Renault, u momčad s kojom je 2005. i 2006. godine osvojio naslove, osvrnuo se na mlade talente koji posljednjih sezona polako preuzimaju palicu Formule 1.

„Smatram da je F1 prepun mladih talentiranih vozača. Svi oni prođu jako dobre pripreme u vozačkim akademijama i jednog dana kad dođu u F1, rade sjajan posao.“

FERNANDO ALONSO

Iako još uvijek ima nepopunjenih mjesta na gridu za 2021., pogled na vozačke postave odaje dojam da se na njemu nalazi jako puno mladih vozača. Većina od njih već je donekle pokazala raskoš svojih talenata, a jedan od njih posebno je oduševio 39-godišnjeg Alonsa:

„Od svih njih, George Russell me iznenađuje svaki vikend iznova. Način na koji vozi svoj Williams, gotovo bez pogreške.“

FERNANDO ALONSO

Williams je već nekoliko godina najslabija F1 momčad, zbog čega nije čudna ni činjenica kako Russell nakon sezone i pol još uvijek nema niti jedan osvojen bod. No, Russell je stopostotan u kvalifikacijama naspram svojih momčadskih kolega (prošle sezone Kubica, ove Latifi) i to u čak 33 utrke.

Podsjetimo da je, nakon raznih medijskih spekulacija oko mjesta u Williamsu, Russell nedavno produljio ugovor s momčadi te će i 2021. godine voziti za momčad koja na pobjedu čeka još od 2012.


Odgovor

12 komentara

  1. Fernando Alonso
    Alen Šmit Prikaži

    Dakle Latifi je Tarso Marques, nije toliko talentovan ali je požderao talentovanijeg momčadskog kolegu. A Kubica je lane osvojio poen u mnogo gorem bolidu.

    Elem, Russellu očajnički treba neki bolid sredine poretka. Dobiće egzistencionalnu krizu u onom Williamsu.



    4
    0

    4
  2. Mercedes
    Har Kl Donator Prikaži

    Ali, ali … On je na tablici iza Latifija ?



    5
    -2

    7
  3. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Max s 18 bia blizu riccarda
    Leclerc u drugoj sezoni dobije vettela
    Noris u prvoj sezoni malo slabiji od sainza
    Russel dobije hendikepiranog kubicu i sad ima latifia koji je najslabiji na gridu…. Po meni se nemoze znat dok nesidne u konkurenti tim mozda je najbolji al je veliki upitnik sta bi napravia, kao sta je gasly razocara u RBR mozda bi i ovaj pored svjetdkog pilota se pogubia



    13
    10

    3

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.