Norris potpisao novi ugovor s McLarenom!

Izdvojeno

Luka Softić

Prije 3 godina 2 min 13 komentara

Lando Norris potpisao je novi višegodišnji ugovor s McLarenom. Detalji ugovora nisu poznati, ali je momčad iz Wokinga, uz potvrdu vozačke postave za iduću sezonu (Norris/Ricciardo), objavila da će 21-godišnji Britanac biti član momčadi i nakon 2022.

“Oduševljen sam produženjem ugovora s Landom za 2022. i nadalje. On je izrazito važan razlog za McLarenov povratak u formu i jako smo ponosni na njegov razvoj i dosadašnji uspjeh od 2017. dosad. Lando je trenutno jedan od najtalentiranijih vozača i veselimo se daljnjoj suradnji na stazi i izvan nje.

Zak Brown, CEO McLarena

Naša odluka da potvrdimo dugoročnu suradnju s Landom je bila prilično jednostavna. Oduševljava nas otkad je debitirao, i postaje sve bolji i bolji. On je integralan dio našeg dugoročnog plana za povratak na vrh, a dva osvojena podija prošle sezone opravdavaju naše povjerenje u njega.

Andreas Seidl, šef momčadi

Jako sam zadovoljan s nastavkom suradnje. Ovdje sam već gotovo pet godina, osjećam se kao član obitelji i ne mogu zamisliti nastavak karijere bilo gdje drugdje. McLaren mi pruža veliku podršku još od juniorskih dana i moj cilj je jasan: pobjeđivati na utrkama i postati prvak s McLarenom. Hvala Zaku, Andreasu i cijeloj momčadi na ukazanom povjerenju.

Lando Norris


Odgovor

13 komentara

  1. Velika Britanija
    Sektorlj Prikaži

    Nezahvalno je prognozirati bilo sta obzirom na promjenu pravila naredne sezone ali Mclaren djeluje kao da se napokon vratio gdje pripada. Imaju i glavu i rep, znaju sta zele i polako i sigurno idu ka tome.



    19
    17

    2
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži
      x1

      Sve 5 i slažem se sa tobom. No ja npr ne razumijem ljude koji pljuju Ferrari jer eto nije osvojio naslov preko 10 godina. I oni su ekipa koja je konstantno bila tu negdje 2,3,4 osim lani. Konstantno su iz godine u godinu imali bolje rezultate od McLaren. Njih svi godinama hvale kako rastu a Ferrari koji je bio jedina prijednja RB u i Mercedesu je sve osim dobrog posla. Sve su to špagetari, smotani talijani koji nemaju pojma kako što napraviti. Tako da ne razumijem te dvostruke standarde. I jedna i druga ekipa su tu radi pobjeda i naslova te imaju najbogatiju povijest. Jedne se hvali dok za druge godinama čitam kako pojma o nicemu nemaju.



      7
      6

      1
  2. Ferrari
    Boris_CRO Prikaži

    Za mladog vozača trenutna pozicija MCL je idealna. Nema pritiska borbe za naslov i pobjede, a opet dovoljno je brz da pokaže znanje i da se zabavi. Russel je ljubomoran.



    16
    16

    0
  3. Fernando Alonso
    Brane FA14 Prikaži

    Dobar je mali



    7
    7

    0
  4. Max Verstappen
    MV33rbr Prikaži

    odličan potez obje strane. kao što i ostali kažu, mclaren se polako ali sigurno vraća tamo gdje mu je mjesto, a lando je fantastičan mladi vozač. osim što je brz i talentiran, posjeduje i određenu karizmu zbog koje ga je baš teško ne podržavati.



    5
    5

    0
  5. Mclaren
    HoneyBadger Prikaži

    Odličan potez McLarena sa novim ugovorom nakon 4 utrke, kakva motivacija za Norrisa za ostatak sezone! Go Lando!



    3
    3

    0
  6. Mclaren
    raca Prikaži

    Eh, da je još i Sainz tako razmišljao, kakva bi to vozačka budućnost McLarena bila



    3
    3

    0
  7. Pascal Wehrlein 94
    Wehrlein94 Prikaži

    stvarno dobar potez McLarena da zadrži Landa,još da mu isporuče pobjednički bolid iduće sezone… ajme, brzo bi mogao Lando postati legenda McLarena …samo da se malo kockice poslože…



    1
    1

    0
  8. Nico Hulkenberg
    Zec Prikaži

    Sad još vi složite pristojan bolid i Lando je prvak! 😉


    0
    0

    0
  9. OnlyAlonso Prikaži

    Sretno mali i samo gas,bude bilo pobjeda i odija ako nastavis ovim tempom



    1
    1

    0
  10. Brawn Gp
    F1 Zagorec Prikaži

    Jes, jes, jes, jes!!!!! Baš sam sretan!!!!!!
    Kad se Alonso prvi put povukao iz F1, tražio sam vozača za kojega ću dalje navijati i našao sam ga u Landu! Jako sam sretan zbog ove daljnje suradnje njega i McLarena! Bravo



    1
    0

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.