Sainz odbacuje nagađanja da je Ferrari na vrhu

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 2 godina 2 min 2 komentara

Carlos Sainz nije uvjeren da su utemeljene pretpostavke o Ferrarijevoj brzini koju su proteklih dana dolazile od strane konkurenata.

Tijekom prva dva dana u Barceloni Sainz i Leclerc su odradili najveći broj kilometara, a pritom su u pravilu bili pri vrhu poretka. Mercedesov George Russell je prokomentirao da mu Ferrari izgleda “vrlo, vrlo kompetitivan”.

“Zašto vjerujete u te navode da izgledamo dobro? Mislim, još je jako rano i mogu shvatiti da vi dečki pokušavate shvatiti gdje je tko i kako će izgledati poredak. Međutim, za nas je jedina istina da nemamo pojma.”

“Mislim da nitko ne zna što se događa s količinama goriva u bolidima i kakve elemente ekipe testiraju. Ne možemo potvrditi da smo sretni ili tužni jer uopće ne znamo gdje smo. Možda će u Bahreinu biti lakše govoriti takva predviđanja.”

Što se tiče upravljivosti bolida, Sainz tu ima nešto za reći:

“Vidi se razlika u usporedbi s prošlom godinom. Sad je riječ o sasvim drugim izazovima pri vožnji.”

“Jako uživam, iskreno. To je proces u kojem morate osjetiti bolid, morate pronaći granicu i naučiti kako bolid reagira na različite stvari. Riječ je o velikim razlikama, ali mišićna memorija kod vozača se vrlo brzo prilagodi.”

“Znamo kako reagirati kad bolid od nas traži nešto drukčiji stil vožnje. To je proces učenja koji je izazovan, ali je i zabavan. Ova predsezonska testiranja su uzbudljiva, ništa nalik na ono što sam prije radio.”


Odgovor

2 komentara

  1. Fernando Alonso
    Mr.Spaceguy Donator Prikaži

    Ma i da jeste, samo pila naopako.



    9
    9

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.