Hamilton: Ni ja ni moj tim nismo se javljali Horneru, on je kontaktirao mene

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 6 mjeseci 2 min 25 komentara

Lewis Hamilton opovrgnuo je izjavu Christiana Hornera prema kojoj se menadžment sedmerostrukog prvaka javljao tražeći mjesto u Red Bullu.

“Nisam kontaktirao Christiana, nisam razgovarao s njim godinama ni nitko iz mog tima nije.”

“Provjerio sam sa svima, nitko iz mog tima nije ga kontaktirao. Međutim, on je kontaktirao mene oko susreta na kraju sezone.”

“Ja sam rekao da se nadam da je dobro, poželio sam mu sve najbolje, čestitao na nevjerojatnoj sezoni i rekao da se nadam da ću se moći boriti s njim u bliskoj budućnosti.”

Lewis Hamilton

Mercedesov vozač dodao je da mu se Horner javio na njegov stari broj mobitela i da on tu poruku nije vidio sve dok nije upalio stari mobitel, što je bilo već par mjeseci nakon poruke. Horner mu je navodno odgovorio u sličnom tonu i poželio sve najbolje.

“Mnogi vole spomenuti moje ime u raznim razgovorima jer znaju da će izazvati reakcije. Ako ste usamljeni i ne dobivate puno pažnje, to je savršeno – samo spomenite moje ime.”

Lewis Hamilton

Hamilton je rekao da bi svaki vozač volio voziti za Red Bull, pri čemu je RB19 nazvao najdominatnijim bolidom svih vremena, no smatra da bi mu povratak u vrh s Mercedesom nakon dviju teških sezona bio bolji za njegovu ostavštinu.

“Bilo bi mi i više nego drago da se utrkujem protiv Maxa u istom bolidu. To bi bilo predivno.”

“Mislim da on ne bi želio da mu budem timski kolega.”

Horner je u međuvremenu stao iza svojih riječi i za RaceFans rekao da je njegov menadžment iskazao interes, za što je naglasio kako nije ništa neuobičajeno i da nije imao izravnih razgovora s Lewisom oko vožnje za Red Bull.


Odgovor

25 komentara

  1. Lewis Hamilton
    Mercedes team Prikaži

    U ovom slucaju prije cu vjerovati CH,a da MV ne zeli LH za timskog kolegu to stoji jer kako poslije objasnit da te u istom bolidu pobjedi vozac pri kraju karijere i uzme naslov.
    Na mjestu MV ja bi htio jednog od vozaca u timu tipa CL,LH,LN ili FA pa ako ih pobjedim,pogotovo LH ili FA onda bi bio sigurno zapamcen kao mozda i najbolji a ovako uz SP uvijek ce biti neke dvojbe kao kod MS sa RBarrichellom.


    0
    -17

    17
    • Niki Lauda
      Vordas Pretplatnik Prikaži

      Je, je tak se i LH trgal posle Rosberga da ima nekog jakog ala Max u timu. Bottas se u ovom slučaju sigurno smije uzu pivu.



      10
      8

      2
    • Kimi Raikkonen 7
      test_007 Prikaži

      Russel je bolji od Hamiltona a Max bi obrisao pod s njim. Uostalom 2021. ga je pobijedio u sporijem bolidu. Ali pošto se Hamilton ne zna normalno utrkivati nego se uvijek zabija u protivnika kada ga se prelazi razumijem zašto ga ne žele u Red Bullu.



      6
      4

      2
      • Bernie Ecclestone
        Dani Donator Prikaži

        Haha Russell bolji, a Max bi obrisao pod. Koja komedija . Mogu i ja tvrditi da bi Magnussen obrisao pod obojicom u rb-u. Jedan ima jednu pobjedu , a drugi je “tek” na tri naslova . Koliko je Hamilton dobar vidjeli smo čim je bolid bio konkurentan.



        1
        1

        0
        • Kimi Raikkonen 7
          test_007 Prikaži

          Kaj ti možeš tvrditi, pričaš kao da govorim bezveze, prvu sezonu je Russel bio bolji od Hamiltona, sa ovakvim Mercedesim jedino je Russel uspio pobijediti, to su činjenice dečko dragi a ne tvoje trabunjanje. Max ga je pobijedio u sporijem bolidu to je isto činjenica, onda je logično da ako imaju iste bolide i još Max ima prednost domaćeg terena da momčad te poznaje bolid Hamilton nema kaj raditi pored njega, mozda ce mu parirati u par utrka i onda ce se sudariti. To je jedini scenarij.


          0
          0

          0
      • Alain Prost
        Alain Prost Prikaži

        Taj RB iz 2021. jedva da se mogao kotrljati, podsjeća na onog Ferrarija iz 2012.godine, Lewis jedino što je radio prvih par trka je to da je izbjegavao Maxa dok mu nije dop……


        0
        0

        0
    • Tonykart Prikaži

      Adj da vas sve pitam. Kaj ne znate napisat imena pa pišete skraćenice. Meni to ide na VK



      4
      4

      0
    • Pirelli Wet
      r2d2 Donator Prikaži

      Ma lažu i jedan i drugi! Horner vjerojatno želi izmusti više love od Carlosa Slima ili nekog drugog na foru ‘Svi žele voziti za Red Bull, evo i Hamilton se raspitivao’. Nije da je puno u krivu. S druge strane, Lewis je vjerojatno foru sa starim mobitelom prodavao Totu tijekom pregovora o ugovoru, pa se sada dosljedno drži priče.
      Svi se oni viđaju svaki drugi vikend i lako se u prolazu mogu pozdraviti i pitati za zdravlje i kakve su šanse da rade skupa iduće sezone, tako da kontakti preko ‘managementa’ i starog mobitela ne piju vodu,.



      4
      4

      0
  2. Flavio Briatore
    Unwoken European Prikaži

    Esmeralda, Marisol, Santa Barbara, Dallas….



    9
    8

    1
  3. Ferrari
    miki the pirate Donator Prikaži

    Ovaj me malo podsjeća na Mišu Kovača sa spikom da bi mogao svakom tko zine pjevati dati zlatni ploču koliko ih ima… samo još fali da o sebi počne pričati u trećem licu.



    6
    5

    1
  4. Renault
    zd1400rt Prikaži

    Ostavština najtrofejnijeg ljigavaca.
    Pored svih ljigotina koje izjavljuje, upiranjem prsta u RB bolid kao najdominantniji ikad je toliko jadno da mi pročisti crijeva. Ne razumijem kako ga nije sram tako nešto izjaviti.
    Čovjek je 2016. optuživao vlastitu momčad za sabotažu. Nema vozača kojeg nije izbacio iz utrke na istu shemu. Cijelu karijeru je vozio bolid sposoban za pobjedu do ove sezone… što nitko nikad nije.
    Max momčadski kolega. Ako je u svom primeu izgubio od Rosberga, što bi mu tek Max napravio u istom bolidu (pod uvjetom da mu ovaj ne buši gume)….
    Ajde u mirovinu više da mogu opet uživati u ovom sportu. Fakin licimur.
    On i onaj duhovni mu ćaća, jednako bolesnog – Toto, kombinacija su neviđena. Vođeni zavistima, ljubomorom, provociranjem i ostalim gnjusnim ljudskim manama… Fuj



    21
    14

    7
    • Pastor Maldonado
      perodeformero Prikaži

      Sjeti se koliko ga je boljeo Rosbergov naslov prvaka.
      U zadnjoj utrci koja je odlučivala o naslovu, namjerno je usporio (jer je vodio) ne bi li natjerao Rosberga na sudar.
      Iza Rosberga se jedan mislim Ferrari približavao.
      Htio je da se dogodi troboj i sudar.



      1
      -5

      6
      • Max Verstappen 1
        vlado Pretplatnik Prikaži

        Imao je pravo na to. I Nico bi uradio isto. I svatko drugi. To je najmanji problem u vezi njega.



        8
        7

        1
      • Renault
        zd1400rt Prikaži

        @perodeformero
        Sjećam se svega, samo mi se nije dalo pisati jer bi izgubio sedam dana na sve ljige koje je napravio. U tom finalu 2016. je usporavao iako mu je momčad govorila da ubrza, a Nico je bio dovoljno pametan da ga ne prestiže jer zna da bi se ovaj sudario namjerno.
        Približili su se Seb i Max i zadržali pozicije tj. nisu napadali Rosberga. Kasnije su rekli da su im “gume bile potrošene”.
        Rosber je otišao jer nije htio više trpiti Hamiltonovo psihičko zlostavljanje – eno uživa u životu.



        5
        3

        2
    • Honda
      zekohonda Donator Prikaži

      @zd
      znaš ll ko je 2006. optužiavo vlastitu momčad za sabotažu? :D



      2
      2

      0
  5. Pastor Maldonado
    perodeformero Prikaži

    Daj ne …….
    Gori si od naših političara.
    Stvar je da ste ipak komunicirali.
    I kao što sam prije rekao ne znam u čemu je tu problem.
    Ako momčadi kalkuliraju sa vozačima zašto vozači ne bi kalkulirali prije potpisa ugovora sa momčadima?

    Hamilton se bez veze ukopava još dublje u laž.
    Uopće mu ne zamjeram što komunicira sa drugim momčadima da sjedne u potencijalno bolji bolid.

    Zamjeram mu što se pravi princeza i bog Formule 1.
    On je samo još jedan od velikih vozača.
    I to ne može podnijeti.

    Želi biti jedan jedini, ali nije ni završio karijeru a odmah se pojavio momak koji ga može srušiti sa trona nedodirljivog.

    Hamilton je veliki vozač, ali kao čovjek je samo ono što je.
    Uvijek je bilo i ima velikih sportaša koji nisu jednako veliki u privatnom životu.



    5
    4

    1
  6. Max Verstappen
    MV33rbr Prikaži

    Ne vidim niti jedan razlog zasto bi Red Bull angazirao Hamiltona ili bilo kojeg drugog top gun vozaca pored Maxa. Cemu raditi kaos kad ovako sve savrseno funkcionira. Imas vozaca broj 1 s kojim ispisujes povijest i imas vozaca broj dva koji je dovoljno dobar da bude drugi u jednom od najdominantnijih bolida ikad, a opet dovoljno “los” da ne ugrozi vozaca broj 1. Pa zar to nije idealan scenarij za bilo koju ekipu i ujedno odgovor na temu tko je kome prvi prisao (Hamilton-Horner)?

    A kada bi se realiziralo tako nesto, ne vjerujem da itko pored Maxa u istom bolidu trenutno moze sto i on. Na vrhuncu je svojih moci, prepun samopouzdanja, trostruki je prvak svijeta i vjerujem da mu je potpuno svejedno tko sjedi u drugom bolidu.



    9
    8

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.